Telefoon  0165 – 56 77 11
E-mail info@arkus.nl
Menu
Home
Over ons
Beheer
Taxaties
WOZ bezwaar
Contact
ARKUS rentmeesters en makelaars bord

WOZ bezwaar

Elk jaar ontvangt elke eigenaar van onroerend goed en huurders van bedrijfsmatig onroerend goed een WOZ beschikking. Dit vormt de basis voor de onroerend zaakbelasting die betaald moet worden. Het kan zijn dat de waarde niet goed is vastgesteld en/of dat vastgestelde WOZ objecten niet goed zijn afgebakend. In zulke gevallen is het goed mogelijk dat u te veel moet betalen. Wat kunt u doen ?

Kostenloos bezwaar maken, Arkus regelt het voor u
Als u ons inschakelt om bezwaar tegen de WOZ aanslag te maken dan wordt dit op deskundige wijze en dus met de meeste kans op succes gedaan. Daarbij komt u dan ook nog eens in aanmerking voor een kostenvergoeding. Is het bezwaarschrift gegrond, dan vergoedt de gemeente onze kosten. Zij zijn dit bij wet verplicht. Is het bezwaarschrift ongegrond, dan is dit ons risico.

Wij zullen mede daarom elke aanvraag van te voren beoordelen en afhankelijk daarvan en afhankelijk van de drukte (in verband met de gestelde termijnen) u meedelen of wij de aanvraag kunnen accepteren.

Belastingvoordeel door lage WOZ-waarde.
U profiteert door de lagere WOZ-waarde van belastingvoordeel. Ook erfbelasting en waterschapslasten zijns gebaseerd op de WOZ waarde.Het kan al snel honderden tot duizenden euro’s schelen, elk jaar weer!

Ons actuele aanbod

> Bedrijfsmatig - te koop
> Bedrijfsmatig - te huur
> Overig aanbod
Partner in herontwikkeling en stadsvernieuwing
Arkus, Rentmeesters & Makelaars
Contact

Arkus, Rentmeesters & Makelaars
Laan van Brabant 30
4701 BK Roosendaal

Telefoon:
0165 – 56 77 11
Fax:
0165 – 39 95 12
E-mail:

Aangesloten bij