Telefoon  0165 – 56 77 11
E-mail info@arkus.nl
Menu
Home
Over ons
Beheer
Taxaties
WOZ bezwaar
Contact
ARKUS rentmeesters en makelaars bord
<< Terug naar het overzicht

Vaartveld 4

Roosendaal € 69.000 p.j.

Modern bedrijfscomplex, geheel of gedeeltelijk te huur en tevens te koop.
o Uitstekende ligging, nabij de A17
o Productiehal van 2200m2
o Representatieve kantoren, totaal 530m2 o Goede staat van onderhoud
º De bedrijfsruimte kan met 1.000 tot 3.000 m² uitgebouwd worden.

ALGEMEEN :
Kern van het complex bestaat uit een productieruimte met daarachter magazijnruimten voor gereed product, grondstoffen, matrijzen etc., kantine sanitaire ruimtes en aan de voorzijde2 verdiepingen met kantoor-/ vergader- en receptie- ruimtes. Verder beschikt het complex over parkeerplaatsen en geasfalteerd buitenterrein (1.440 m²) voor buitenopslag en voor en efficiente verkeersafwikkeling t.b.v. laden en lossen.
door de logische heldere opzet van het gebouw en de universeel te gebruiken infrastructuur kan het complex ook vele andere productiebedrijven een meer dan uitstekende en zeer representatieve huisvesting bieden.
Het complex is door de aanwezige extra grond goed uit te breiden.
Zoekt u dus hoogwaardige magazijnruimte eventueel met inpandig kantoor of buitenopslag, representatieve kantoorruimte en/of productieruimte ? Ook dan is dit object een buitenkans om uw bedrijfsactiviteiten representatief in onder te brengen.

Op bedrijventerrein Borchwerf is milieuklasse 3 industrie toegestaan.
DE LIGGING:
Het complex is gunstig gelegen op het moderne bedrijventerrein Borchwerf.
De ligging langs de A17, nabij het knooppunt met de A58 betekent dat er een uitstekende ontsluiting is richting Rotterdam, Antwerpen en Breda. Hierdoor ligt het niet alleen gunstig ten opzichte van belangrijke zeehavens, maar ook ten opzichte van de economische motor van Nederland, de randstad; van Belgie, Antwerpen; en van Duitsland, het Ruhrgebied.

DE INDELING:

PRODUCTIE/OPSLAG-RUIMTE:
o Afmetingen 28 x 80 m, derhalve 2240m2, verdeeld in een deel van 15 x 28 m en een gedeelte van 65 x 28 m en met elkaar verbonden middels een overheaddeur van 4 x 4,2 m. De kleine hal beschikt ook over een dergelijke overheaddeur aan de achterzijde.
o Hoogte onder de spanten 6,20 m en onder de kraanbaan 6 m. o Glad afgewerkte betonvloer met een maximaal toelaatbare
vloerbelasting 25 kN / m2, maximaal toelaatbare puntbelasting 20 kN
per stellingpoot.
o In de grote hal bevinden zich over de gehele lengte en langs beide zijden bordessen van 150 cm breed. Ten behoeve van de kraanbaan staan er kolommen 5m h.o.h.
o Inpandig portaal naar de kantoren aan de voorzijde, hier bevindt zich een werkkast, meterkast en een toilet.
o Langs de productiehal, aan de binnenzijde bevinden zich een inpandig kantoor en 2 magazijnruimten van respectievelijk 42 m2 en 54 m2 en een chemisch afval ruimte van 29 m2.
o Aan de buitenzijde bevindt zich een aanbouw waarin een kantine van 35 m2, sanitaire ruimten van 42 m2 en technische ruimten van 44 m2. o De kantine is v.v. een keukenblok.
o De volledig betegelde sanitaire ruimten zijn gescheiden voor dames en heren, elk 21 m2, en v.v. toiletten, douches en vaste wastafels.

KANTOORRUIMTE:

BEGANE GROND:
o Representatieve entree met tochtportaal. Hier bevindt zich een trap naar de 1e verdieping en de receptie.
o Receptie van 20 m2 met ontvangstbalie.
o Royaal kantoor van 60m2 met, aanvullend, een kopieerhoek, archiefruimte (tezamen 15m2).
o Gang welke toegang biedt tot een toiletgroep bestaande uit, een spreekkamer van 10m2, archiefruimte van 7,5m2, een kantine van 22m2 en 2 kantoren van resp. 25m2 en 16m2.


1e VERDIEPING:
o Overloop/gang welke toegang biedt tot een spreekkamer van 10m2, 2 directiekantoren van resp. 50 m2 en 40 m2, een toilet en een vergaderruimte van 53m2.
o Via een portaal is een kantoor van 49m2 bereikbaar met een monsterkamer van 18m2 (deze 2 ruimten zijn op eenvoudige wijze samen te voegen).
De kantoren zijn keurig afgewerkt met siergrind afwerking van de vloeren, spachtelputz wandafwerking en systeemplafonds.
Bovenstaande indeling is gerealiseerd middels lichte scheidingswanden. In overleg met de eigenaar bestaat de mogelijkheid om de indeling te wijzigen. Eveneens is het mogelijk om het kantoor te splitsen en per verdieping te huren.TECHNISCHE GEGEVENS:
HET GEBOUW:
De constructie van de hallen bestaat uit een staalskelet welke is bekleed met een geïsoleerde standaard verzinkte binnendoos met geprofileerde gevelbeplating en is v.v. een geïsoleerd plat dak gedekt met kunststof dakbedekking. De vloeren bestaan uit betonvloeren met een maximale belastbaarheid zoals hierboven per ruimte is aangegeven.
De kantoren zijn opgetrokken uit spouwmuren, v.v. betonnen vloeren en v.v. een plat dak gedekt met bitumineuze dakbedekking. Het kantoorgedeelte is v.v. een volledig isolatiepakket , bestaande uit vloer-, spouwmuur- en dakisolatie en geheel v.v. dubbele beglazing.
o Bouwjaar van het complex is 2000.
o Het geheel bevindt zich in uitstekende staat van onderhoud. o Uitbreidingsmogelijkheden aanwezig .
INSTALLATIES:
Het complex beschikt over de volgende installaties:
o Verwarmingsinstallatie kantoren:
o De productiehal wordt verwarmd middels gasheaters, in de andere hal is een aansluitingen hiervoor.
o Een aanliggend bouwterrein van 4.125 m², of een gedeelte daarvan, kan evt. apart gehuurd of gekocht worden.

Kenmerken

Status On-verhuurd
Type Object Bedrijvencomplex met uitbreidings mogelijkheden
Aantal verdiepingen 2
Aanvaarding per In overleg
Valuta Euro
Gebruikscategorie Zakelijk
Laatst online update 05-11-2019

Afbeeldingen

Print
Download plattegronden (PDF)

Interesse of vragen?

Heeft u interesse of vragen over dit object in Roosendaal? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier, via ons telefoonnummer: 0165 – 56 77 11   of per e-mail: info@arkus.nl.

Ons actuele aanbod

> Bedrijfsmatig - te koop
> Bedrijfsmatig - te huur
> Overig aanbod
Partner in herontwikkeling en stadsvernieuwing
Arkus, Rentmeesters & Makelaars
Contact

Arkus, Rentmeesters & Makelaars
Laan van Brabant 30
4701 BK Roosendaal

Telefoon:
0165 – 56 77 11
Fax:
0165 – 39 95 12
E-mail:

Aangesloten bij