Telefoon  0165 – 56 77 11
E-mail info@arkus.nl
Menu
Home
Over ons
Beheer
Taxaties
WOZ bezwaar
Contact
ARKUS rentmeesters en makelaars bord

Bedrijfsmatig vastgoed

Op het gebied van bedrijfshuisvesting houden wij ons bezig met de ver- en aanhuur, verkoop- en aankoopbegeleiding en taxatie van bedrijfsruimtes; kantoren en winkelruimtes.

Wij slagen er in bedrijfsmatig onroerend goed te verhuren of verkopen. Voor ons zijn de kleinere bedrijfsruimtes even belangrijk als de grotere. Een kleine onderneming of winkel groeit vaak uit z’n jasje en zoekt een grotere ruimte en natuurlijk helpen wij dan graag ondernemingen te zoeken naar een voor hen geschikte locatie. Ook voor uitbreidingen kunnen wij behulpzaam zijn.

Het spreekt voor zich dat wij de ondernemer een zorg uit handen kunnen nemen door de koop- of huurcontracten juridisch goed te begeleiden voor nu en in de toekomst.
Graag komen wij vrijblijvend met u in contact om te bespreken of wij een rol bij uw vastgoedwensen kunnen spelen.

Arkus bedrijfshuisvesting heeft contacten in de bedrijvenwereld en gebruikt de moderne internet aanbod sites waar onder: REALNEXT en FUNDAinbusiness.
 

Agrarisch en landelijk vastgoed

Op het gebied van agrarisch en landelijk vastgoed houden wij ons bezig met aan- en verkoopbegeleiding, pacht en erfpachtzaken, taxaties, bedrijfsoverdracht, bedrijfsverbreding e.d. Of het nou gaat om een compleet bedrijf of over een enkel perceel, voor ons is in alle gevallen het belangrijkste dat voor u het beste resultaat wordt behaald.

Het spreekt voor zich dat wij de agrarisch ondernemer, de recreatieondernemer of de grondeigenaar de zorg uit handen nemen door het goed te regelen voor nu en voor de toekomst.

Bent u geïnteresseerd bel dan voor een afspraak via 0165 - 56 77 11 of mail ons via info@arkus.nl

Ons actuele aanbod

> Bedrijfsmatig - te koop
> Bedrijfsmatig - te huur
> Overig aanbod
Partner in herontwikkeling en stadsvernieuwing
Arkus, Rentmeesters & Makelaars
Contact

Arkus, Rentmeesters & Makelaars
Laan van Brabant 30
4701 BK Roosendaal

Telefoon:
0165 – 56 77 11
Fax:
0165 – 39 95 12
E-mail:

Aangesloten bij